Registracija preduzeća za školsku 2017/2018.god.

ponedeljak, 18 septembar 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2017. i trajaće do 20.10.2017.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

Nagrada za PZV "Timber Mont" na međunarodnom sajmu u Čačku

ponedeljak, 05 jun 2017.

U organizaciji Servisnog centra virtuelnih preduzeća Srbije, u Čačku je, 12.-14.05.2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu su učestvovala preduzeća za vježbu iz Srbije, Slovenije, Republike Srpske i Crne Gore. Sajam je bio takmičarskog karaktera.

Preduzeće za vježbu "TImber Mont" iz Pljevalja, osvojilo je I mjesto za najbolju Power Point prezentaciju.

 

 

Dvije nagrade za PZV "Dionis" iz Budve na Međunarodnom sajmu u Plovdivu

subota, 29 april 2017.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 27-28. aprila 2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu: „La Dolce Vita“ iz JU Srednja elektro-ekonomska škola - Bijelo Polje, „Vau mjau“ iz JU Srednja mješovita škola "Mladost" - Tivat, „Dionis“ iz  JU Srednja mješovita škola "Danilo Kiš" - Budva, „Božanske kapi“,  „Watt Energy“ i „“Goldex“ iz JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija "Petar I Petrovic Njegos" iz Danilovgrada. Osim preduzeća iz srednjih stručnih i mješovitih škola i preduzetničkog kluba iz gimnazije, na sajmu su učestvovali i studenti Ekonomskog fakulteta UCG iz Podgorice.

 opširnije >>> 

VII Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u Čačku

utorak, 28 mart 2017.

U organizaciji Servisnog centra preduzeća za vježbu iz Srbije, biće organizovan VII Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u periodu od 12 - 14.maja 2017.godine u Čačku. Poziv za učešće upućen je za tri preduzeća za vježbu iz Crne Gore, koja se mogu prijaviti da učestvuju do 10. aprila 2017.godine. Prijave za učešće treba slati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preduzeća za vježbu iz Crne Gore, koja su zainteresovana mogu se prijaviti da učestvuju na sajmu. Troškove učešća snose sami učesnici. Štandovi se ne plaćaju jer su obezbijeđeni od strane organizatora.

Ko je Online

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc