Otvaranje žiro računa u školskoj 2016/2017.god.

ponedeljak, 23 oktobar 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da podnesete od 23.10.2017. godine. Uputstvo za popunjavanje zahtjeva se nalazi na našem sajtu. Uputstvo za korišćenje bankarskog softvera nalazi se sa lijeve strane menija na našem sajtu i na engleskom je jeziku, pa vas molimo da ga dobro proučite prije nego što počnete da ga koristite. Ukoliko budete imali nekih problema ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate. 

Registracija preduzeća za školsku 2017/2018.god.

ponedeljak, 18 septembar 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2017. i trajaće do 20.10.2017.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

Nagrada za PZV "Timber Mont" na međunarodnom sajmu u Čačku

ponedeljak, 05 jun 2017.

U organizaciji Servisnog centra virtuelnih preduzeća Srbije, u Čačku je, 12.-14.05.2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu su učestvovala preduzeća za vježbu iz Srbije, Slovenije, Republike Srpske i Crne Gore. Sajam je bio takmičarskog karaktera.

Preduzeće za vježbu "TImber Mont" iz Pljevalja, osvojilo je I mjesto za najbolju Power Point prezentaciju.

 

 

Dvije nagrade za PZV "Dionis" iz Budve na Međunarodnom sajmu u Plovdivu

subota, 29 april 2017.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 27-28. aprila 2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu: „La Dolce Vita“ iz JU Srednja elektro-ekonomska škola - Bijelo Polje, „Vau mjau“ iz JU Srednja mješovita škola "Mladost" - Tivat, „Dionis“ iz  JU Srednja mješovita škola "Danilo Kiš" - Budva, „Božanske kapi“,  „Watt Energy“ i „“Goldex“ iz JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija "Petar I Petrovic Njegos" iz Danilovgrada. Osim preduzeća iz srednjih stručnih i mješovitih škola i preduzetničkog kluba iz gimnazije, na sajmu su učestvovali i studenti Ekonomskog fakulteta UCG iz Podgorice.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc