Registracija preduzeća za vježbu za školsku 2018/2019.god.

sreda, 05 septembar 2018.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2018. i trajaće do 15.10.2018.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

Osvojene tri nagrade na međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Bugarskoj

ponedeljak, 30 april 2018.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske, bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu i Međunarodne organizacije EUROPEN, u Plovdivu je, 26-27. aprila 2018. godine, održan XXI Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu iz: JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole - Bar, JU Srednje mješovite škole "Mladost" - Tivat, JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klubovi iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad i JU Gimnazija „Slobodan Škerovič“ - Podgorica. Na sajmu se predstavilo 121 preduzeće za vježbu iz šest zemalja.

Preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ iz Danilovgrada, osvojio je dvije nagrade, i to za „Najaktivnije učešće na sajmu“ koju je dodijelio bugarski Servis centar i „Najkreativnije predstavljanje proizvoda na francuskom jeziku“ koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.

Preduzeće za vježbu „Božanske kapi “ iz Podgorice i preduzetnički klub iz JU Gimnazije „Slobodan Škerovič“ – iz Podgorice, predstavili su se na sajmu na zajedničkom štandu i osvojili su nagradu za „Najbolju prezentaciju na francuskom jeziku“, koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.  

 opširnije >>> 

Informacije o Međunarodnom sajmu u Plovdivu

sreda, 24 januar 2018.

Obavještavamo vas da se sve informacije o učešću na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Plovdivu, koji će se održati 26. i 27. aprila 2018.godine, nalaze u prilogu. U tački 1. ovog dokumenta, nalazi se link za registraciju. Kada otvorite link, izaberite opciju na engleskom jeziku (EN). Molimo zainteresovana preduzeća da obave registraciju svojih preduzeća u skaldu sa uputstvom.  

Regulations_TF_FEST_2018_EN.pdf

Srećni praznici!

sreda, 27 decembar 2017.

Čestitka 3

Ko je Online

Ko je na mreži: 89 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc