Osvojene tri nagrade na međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Bugarskoj

ponedeljak, 30 april 2018.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske, bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu i Međunarodne organizacije EUROPEN, u Plovdivu je, 26-27. aprila 2018. godine, održan XXI Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu iz: JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole - Bar, JU Srednje mješovite škole "Mladost" - Tivat, JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klubovi iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad i JU Gimnazija „Slobodan Škerovič“ - Podgorica. Na sajmu se predstavilo 121 preduzeće za vježbu iz šest zemalja.

Preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ iz Danilovgrada, osvojio je dvije nagrade, i to za „Najaktivnije učešće na sajmu“ koju je dodijelio bugarski Servis centar i „Najkreativnije predstavljanje proizvoda na francuskom jeziku“ koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.

Preduzeće za vježbu „Božanske kapi “ iz Podgorice i preduzetnički klub iz JU Gimnazije „Slobodan Škerovič“ – iz Podgorice, predstavili su se na sajmu na zajedničkom štandu i osvojili su nagradu za „Najbolju prezentaciju na francuskom jeziku“, koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.  

 opširnije >>> 

Informacije o Međunarodnom sajmu u Plovdivu

sreda, 24 januar 2018.

Obavještavamo vas da se sve informacije o učešću na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Plovdivu, koji će se održati 26. i 27. aprila 2018.godine, nalaze u prilogu. U tački 1. ovog dokumenta, nalazi se link za registraciju. Kada otvorite link, izaberite opciju na engleskom jeziku (EN). Molimo zainteresovana preduzeća da obave registraciju svojih preduzeća u skaldu sa uputstvom.  

Regulations_TF_FEST_2018_EN.pdf

Srećni praznici!

sreda, 27 decembar 2017.

Čestitka 3

Međunarodni sajmovi preduzeća za vježbu u 2018.godini

ponedeljak, 30 oktobar 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od međunarodnih sajmova u 2018.godini, možete se obratiti Servis centru PZV-a, do 05.12.2017.godine, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim. U nastavku možete vidjeti vrijeme održavanja međunarodnih sajmova u Sloveniji i Bugarskoj.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 40 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc