Svečana proslava povodom prve decenije rada Servis centra preduzeća za vježbu

ponedeljak, 08 jun 2015.

Proslava 10 godina SCU prostorijama Centra za stručno obrazovanje, 08. 06. 2015. godine, organizovana je svečana proslava povodom 10 godina rada Servis centra preduzeća za vježbu. Servis centar je osnovan u junu 2005.godine u okviru Centra za stručno obrazovanje, sa ciljem da pruži podršku radu školskih virtuelnih preduzeća za vježbu. Ideja o osnivanju Servis centra potekla je od projekta ECO NET, koji je u Crnoj Gori realizovala austrijska organizacija KulturKontakt u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Ministarstvom prosvjete.

 opširnije >>> 

Najava: Proslava povodom 10 godina rada Servis centra preduzeća za vježbu

sreda, 03 jun 2015.

Servis centar preduzeća za vježbu Crne Gore organizovaće 08.06.2015.godine, svečanu proslavu povodom 10 godina rada. Proslava će biti održana u prostorijama Centra za stručno obrazovanje (Rimski trg bb),  sa početkom u 12h. 

Obavještenje preduzećima za vježbu

sreda, 06 maj 2015.

Poštovani učenici i nastavnici,

S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 25.05.2015. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Bugarskoj

ponedeljak, 27 april 2015.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je  23-24. aprila 2015. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 110 preduzeća za vježbu iz četiri zemlje.  

Sajam u Bugarskoj 2015

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 121 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc