Obavještenje preduzećima za vježbu

sreda, 06 maj 2015.

Poštovani učenici i nastavnici,

S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 25.05.2015. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Bugarskoj

ponedeljak, 27 april 2015.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je  23-24. aprila 2015. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 110 preduzeća za vježbu iz četiri zemlje.  

Sajam u Bugarskoj 2015

 opširnije >>> 

10 godina postojanja Servis centra preduzeća za vježbu Crne Gore

četvrtak, 16 april 2015.

10th-birthday-cake-dom-md
Servis centar preduzeća za vježbu Crne Gore početkom juna 2015. godine, proslavlja jubilarnih 10 godina od svog osnivanja. Osnovan je u junu 2005. godine, u okviru Centra za stručno obrazovanje, sa ciljem da pruži podršku u radu školskih virtuelnih preduzeća za vježbu. Ideja o osnivanju Servis centra potekla je od projekta ECO NET, koji je u Crnoj Gori realizovala austrijska organizacija KulturKontakt.

 opširnije >>> 

Sajam PZV-a u Srbiji

petak, 03 april 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Od kolega iz Srbije dobili smo poziv za učešće na sajmu PZV-a u Senti, koji će biti održan od 08. do 10.maja 2015.godine. Informacije o sajmu možete pronaći na sajtu https://sites.google.com/site/6sajam/home. Zainteresovana preduzeća se mogu javiti nama oko prijave i učešća.

 

Ko je Online

Ko je na mreži: 53 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc