Poziv za obuku nastavnika

četvrtak, 05 novembar 2015.

Servis Centar preduzeća za vježbu će u saradnji i pod pokroviteljstvom austrijske organizacije KulturKontakt, organizovati 2 seminara za sve nastavnika koji ove školske godine realizuju nastavu iz Preduzeća za vježbu, a koji nisu do sada prošli obuku. Mjesto održavanja seminara će biti Podgorica, a termin će biti naknadno određen.

Stoga, pozivamo sve nastavnike koji nisu prošli obuku da se najkasnije do 15.novembra 2015.godine prijave Upravama škola i da dostave sljedeće podatke:

 

 

 opširnije >>> 

Obavještenje o međunarodnim sajmovima preduzeća za vježbu u 2016.godini

sreda, 28 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od međunarodnih sajmova, možete se obratiti Servis centru PZV-a, do 05.decembra, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim.

U nastavku možete vidjeti vrijeme održavanja međunarodnih sajmova u Sloveniji i Bugarskoj.

 opširnije >>> 

Informacije o žiro računu i bankarskom softveru

ponedeljak, 19 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da šaljete nakon što dobijete potvrdu o registraciji vašeg PZV-a. Zahtjev se popunjava elektronskim putem preko našeg sajta i u skladu sa uputstvom. Od ove školske godine, koristiće se novi unaprijeđeni bankarski softver, koji smo prije mjesec dana dobili od kolega iz Austrije i koji će koristiti skoro sve zemlje u kojima se realizuje ovaj model nastave. Uputstvo za korišćenje novog softvera nalazi se sa lijeve strane menija na našem sajtu. Uputstvo je na engleskom jeziku i molimo vas da ga dobro proučite prije njegovog koriščenja. Ukoliko budete imali nekih problema ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate. 

 

Servis centar preduzeća za vježbu  

 opširnije >>> 

Obavještenje o registraciji preduzeća za vježbu

utorak, 08 septembar 2015.

 

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 21.09.2015. i trajaće do 23.10.2015.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

 

Ko je Online

Ko je na mreži: 62 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc