Obavještenje o međunarodnim sajmovima preduzeća za vježbu u 2016.godini

sreda, 28 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od međunarodnih sajmova, možete se obratiti Servis centru PZV-a, do 05.decembra, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim.

U nastavku možete vidjeti vrijeme održavanja međunarodnih sajmova u Sloveniji i Bugarskoj.

 opširnije >>> 

Informacije o žiro računu i bankarskom softveru

ponedeljak, 19 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da šaljete nakon što dobijete potvrdu o registraciji vašeg PZV-a. Zahtjev se popunjava elektronskim putem preko našeg sajta i u skladu sa uputstvom. Od ove školske godine, koristiće se novi unaprijeđeni bankarski softver, koji smo prije mjesec dana dobili od kolega iz Austrije i koji će koristiti skoro sve zemlje u kojima se realizuje ovaj model nastave. Uputstvo za korišćenje novog softvera nalazi se sa lijeve strane menija na našem sajtu. Uputstvo je na engleskom jeziku i molimo vas da ga dobro proučite prije njegovog koriščenja. Ukoliko budete imali nekih problema ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate. 

 

Servis centar preduzeća za vježbu  

 opširnije >>> 

Obavještenje o registraciji preduzeća za vježbu

utorak, 08 septembar 2015.

 

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 21.09.2015. i trajaće do 23.10.2015.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

 

Svečana proslava povodom prve decenije rada Servis centra preduzeća za vježbu

ponedeljak, 08 jun 2015.

Proslava 10 godina SCU prostorijama Centra za stručno obrazovanje, 08. 06. 2015. godine, organizovana je svečana proslava povodom 10 godina rada Servis centra preduzeća za vježbu. Servis centar je osnovan u junu 2005.godine u okviru Centra za stručno obrazovanje, sa ciljem da pruži podršku radu školskih virtuelnih preduzeća za vježbu. Ideja o osnivanju Servis centra potekla je od projekta ECO NET, koji je u Crnoj Gori realizovala austrijska organizacija KulturKontakt u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Ministarstvom prosvjete.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc