Novogodišnja čestitka

petak, 25 decembar 2015.

Cestitka 2016

Obavještenje o radu preduzeća za vježbu

utorak, 01 decembar 2015.

Poštovani učenici i nastavnici,

Obavještavamo vas da smo izvršili analizu dosadašnjeg rada preduzeća za vježbu i da smo uočili da je obavljen mali broj transakcija kako nacionalnih tako i međunarodnih i da je samo nekoliko preduzeća poslalo mjesečne izvještaje o zaradama i prijavu za PDV. Takođe, primili smo poruke od brojnih preduzeća koja se žale da pojedina preduzeća ne odgovaraju na ponude i da ne žele da sarađuju. Mi ćemo ubuduće češće kontrolisati vaš rad i objavljivaćemo informacije o vašem radu. Preduzeća koja ne budu ispunjavala redovno svoje obaveze neće moći da učestvuju na nacionalnom i međunarodnim sajmovima i u drugim aktivnostima koje planiramo za narednu godinu kako za učenike tako i za nastavnike. Ovom prilkom zamolili bi sva preduzeća za vježbu da prilikom slanja ponuda to ne rade kolektivno odnosno da ponude šalju pojedinačno svakom preduzeću.

Nadamo se da ćete uvažiti ove naše primjedbe i sugestije i da ćete svoj rad i obaveze ispunjavati u skladu sa nastavnim planom.

Servis centar preduzeća za vježbu

 opširnije >>> 

Obavještenje za PZV-a koja nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa

petak, 27 novembar 2015.

Obavještavamo preduzeća za vježbu koja još nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa da to urade najkasnije do 04.12.2015.godine. Preduzeća koja ne budu podnijela zahtjev do ovog roka, neće moći da dobiju žiro račun i da obavljaju plaćanja prema drugim preduzećima. U priligu je spisak PZV-a koja nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa:

 

 opširnije >>> 

Poziv za obuku nastavnika

četvrtak, 05 novembar 2015.

Servis Centar preduzeća za vježbu će u saradnji i pod pokroviteljstvom austrijske organizacije KulturKontakt, organizovati 2 seminara za sve nastavnika koji ove školske godine realizuju nastavu iz Preduzeća za vježbu, a koji nisu do sada prošli obuku. Mjesto održavanja seminara će biti Podgorica, a termin će biti naknadno određen.

Stoga, pozivamo sve nastavnike koji nisu prošli obuku da se najkasnije do 15.novembra 2015.godine prijave Upravama škola i da dostave sljedeće podatke:

 

 

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc