Dvije nagrade za preduzeća za vježbu iz Crne Gore na sajmu u Bugarskoj

četvrtak, 21 april 2016.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 14-15. aprila 2016. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo tri preduzeća za vježbu i jedan preduzetnički klub iz Crne Gore, i to: „Honey bee“ i „Watt energy“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica, „Royal cosmetics“ iz JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ – Herceg Novi, i „G-Design“ JU Građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević“ – Podgorica.

 opširnije >>> 

Informacije o IV Nacionalnom sajmu preduzeća za vježbu

ponedeljak, 04 april 2016.

Poštovani učenici i nastavnici,

Obavještavamo vas da će IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu, biti održan 05.05.2016.godine u sportskoj sali JU Gimnazija " Slobodan Škerović" u Podgorici. Ostale detalje vezane za sajam možete pronaći u prilogu.

Stand_200_x_100_cm_dimensions.pdf

Spisak_učesnika.docx 

Pravila_izlaganja_i_ponasanja_na_sajmu.doc

Kriterijumi_za_takmicenje_na_sajmu.pdf 

 

Učenici i nastavnici iz Crne Gore učestvovali na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Sloveniji

utorak, 15 mart 2016.

NASLOVNA SLIKA - SLovenija sajam

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Slovenije i slovenačkog Servis centra preduzeća za vježbu, u Celju  je 9. marta 2016. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 48 preduzeća za vježbu iz pet zemalja. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo dva preduzeća za vježbu i tri preduzetnička kluba iz Crne Gore, i to: „The Decoupage Technique“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“  - Podgorica, „Rock shock“ iz JU SMŠ „Mladost“ – Tivat, „Servis&Art“ iz Škole za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ - Podgorica, „Žica“ iz JU Gimnazija „Slobodan Škerović“ - Podgorica i „MonteŠtrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad. Nakon održanog takmičenja proglašeno je 10 najboljih preduzeća za vježbu, odnosno klubova na sajmu. Preduzetnički klub - MonteŠtrik- iz danilovgradske gimnazije je osvojio 10. mjesto, a preduzetnički klub - Žica- iz podgoričke gimnazije 7. mjesto.

 

 opširnije >>> 

Najava: IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu

petak, 26 februar 2016.

Servis centar preduzeća za vježbu planira da organizuje IV Nacionalni sajam PZV-a, u maju 2016. godine u Podgorici.  O tačnom datumu i mjestu održavanja sajma, obavijestićemo vas u narednom periodu. Da bi se izbjegli veliki troškovi učešča, predviđeno je da preduzeća za vježbu izlože svoje proizvode i usluge na školskim klupama, bez štandova, a iza klupa se mogu postaviti roll-upovi, table, police i sl.

Prijava za IV Nacionalni sajam PZV-a 2016.doc

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc