Obavještenje u vezi IV Nacionalnog sajma preduzeća za vježbu

utorak, 26 april 2016.

Poštovani učesnici,

Obavještavamo vas da će sala Gimnazije "Slobodan Škerović" u kojoj će biti održan IV Nacionalni sajam, biti otvorena od 7h, i da već od tada možete početi sa opremanjem štandova. Dimenzije štandova se nalaze u informacijama koje smo ranije objavili na sajtu. Svečano otvaranje predviđeno je za 10h, pa bi dobro bilo da svi štandovi budu opremljeni do tada, jer odmah nakon toga članovi žirija će početi sa ocjenjivanjem. Adresa Gimnazije "Slobodan Škerović" je Vaka Đurovića bb, škola se nalazi odmah pored stadiona fudbalskog kluba Budućnost.

Molimo vas da detaljno pročitate uputstvo o korišćenju štandova, jer se isti ne smiju oštetiti i po njima se ne smije ništa bušiti ili koristiti druge stvari za lijepljenje postera osim obostrane trake za lijepljenje.

Sva preduzeća za vježbu koja budu učestvovala moraju se prijaviti na Informativnom pultu, gdje ćdobiti informacije o broju štanda na kojem će izlagati svoje proizvode i usluge.

Servis centar preduzeća za vježbu

Dvije nagrade za preduzeća za vježbu iz Crne Gore na sajmu u Bugarskoj

četvrtak, 21 april 2016.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 14-15. aprila 2016. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo tri preduzeća za vježbu i jedan preduzetnički klub iz Crne Gore, i to: „Honey bee“ i „Watt energy“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica, „Royal cosmetics“ iz JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ – Herceg Novi, i „G-Design“ JU Građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević“ – Podgorica.

 opširnije >>> 

Informacije o IV Nacionalnom sajmu preduzeća za vježbu

ponedeljak, 04 april 2016.

Poštovani učenici i nastavnici,

Obavještavamo vas da će IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu, biti održan 05.05.2016.godine u sportskoj sali JU Gimnazija " Slobodan Škerović" u Podgorici. Ostale detalje vezane za sajam možete pronaći u prilogu.

Stand_200_x_100_cm_dimensions.pdf

Spisak_učesnika.docx 

Pravila_izlaganja_i_ponasanja_na_sajmu.doc

Kriterijumi_za_takmicenje_na_sajmu.pdf 

 

Učenici i nastavnici iz Crne Gore učestvovali na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Sloveniji

utorak, 15 mart 2016.

NASLOVNA SLIKA - SLovenija sajam

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Slovenije i slovenačkog Servis centra preduzeća za vježbu, u Celju  je 9. marta 2016. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 48 preduzeća za vježbu iz pet zemalja. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo dva preduzeća za vježbu i tri preduzetnička kluba iz Crne Gore, i to: „The Decoupage Technique“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“  - Podgorica, „Rock shock“ iz JU SMŠ „Mladost“ – Tivat, „Servis&Art“ iz Škole za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ - Podgorica, „Žica“ iz JU Gimnazija „Slobodan Škerović“ - Podgorica i „MonteŠtrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad. Nakon održanog takmičenja proglašeno je 10 najboljih preduzeća za vježbu, odnosno klubova na sajmu. Preduzetnički klub - MonteŠtrik- iz danilovgradske gimnazije je osvojio 10. mjesto, a preduzetnički klub - Žica- iz podgoričke gimnazije 7. mjesto.

 

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 128 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc