Otvaranje žiro računa

ponedeljak, 17 oktobar 2016.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da podnesete od 22.10.2016. godine. Uputstvo za popunjavanje zahtjeva se nalazi na našem sajtu. Uputstvo za korišćenje bankarskog softvera nalazi se sa lijeve strane menija na našem sajtu i na engleskom je jeziku, pa vas molimo da ga dobro proučite prije nego što počnete da ga koristite. Ukoliko budete imali nekih problema ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate. 

 opširnije >>> 

Registracija preduzeća za vježbu

ponedeljak, 12 septembar 2016.

::cck::1205::/cck::
::introtext::

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 26.09.2016. i trajaće do 21.10.2016.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

 

::/introtext::
::fulltext::::/fulltext::

Obavještenje za kraj školske godine

utorak, 31 maj 2016.

Poštovani učenici i nastavnici,

S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

 

 

 

Održan IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu Crne Gore

petak, 06 maj 2016.

U organizaciji Centra za stručno obrazovanje odnosno Servis centra preduzeća za vježbu, Ministarstva prosvjete i uz podršku austrijske organizacije KulturKontakt 05.maja,2016.godine, u prostorijama Gimnazije "Slobodan Škerović" u Podgorici, održan je IV Nacionalni sajam učeničkih preduzeća za vježbu i preduzetničkih klubova iz Crne Gore.

Na sajmu se predstavilo 34 učenička preduzeća za vježbu i šest preduzetničkih klubova iz 25 srednjih stručnih škola i gimnazija iz: Podgorice, Herceg Novog, Kotora, Budve, Bara, Pljevalja, Berana, Bijelog Polja, Kolašina, Danilovgrada, Plava, Cetinja i Nikšića. Na sajmu je učestvovalo oko 350 učenika, koji su predstavili svoja preduzeća odnosno klubove i proizvode i usluge koje proizvode odnosno pružaju.

U okviru sajma organizovano je i Takmičenje za najbolji biznis plan na kojem su učestvovali učenici iz šest srednjih stručnih škola i to: Andrijevice, Berana, Bijelog Polja, Mojkovca, Bara i Podgorice.

Sajam je bio takmičarskog karaktera a Preduzeća za vježbu i Preduzetnički klubovi su se takmičili u četiri kategorije i to za najbolji štand, najbolji tim, najbolji reklamni materijal, kao i za sveukupno predstavljanje na sajmu.

 

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 86 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc