Obavještenje za kraj školske godine

utorak, 31 maj 2016.

Poštovani učenici i nastavnici,

S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

 

 

 

Održan IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu Crne Gore

petak, 06 maj 2016.

U organizaciji Centra za stručno obrazovanje odnosno Servis centra preduzeća za vježbu, Ministarstva prosvjete i uz podršku austrijske organizacije KulturKontakt 05.maja,2016.godine, u prostorijama Gimnazije "Slobodan Škerović" u Podgorici, održan je IV Nacionalni sajam učeničkih preduzeća za vježbu i preduzetničkih klubova iz Crne Gore.

Na sajmu se predstavilo 34 učenička preduzeća za vježbu i šest preduzetničkih klubova iz 25 srednjih stručnih škola i gimnazija iz: Podgorice, Herceg Novog, Kotora, Budve, Bara, Pljevalja, Berana, Bijelog Polja, Kolašina, Danilovgrada, Plava, Cetinja i Nikšića. Na sajmu je učestvovalo oko 350 učenika, koji su predstavili svoja preduzeća odnosno klubove i proizvode i usluge koje proizvode odnosno pružaju.

U okviru sajma organizovano je i Takmičenje za najbolji biznis plan na kojem su učestvovali učenici iz šest srednjih stručnih škola i to: Andrijevice, Berana, Bijelog Polja, Mojkovca, Bara i Podgorice.

Sajam je bio takmičarskog karaktera a Preduzeća za vježbu i Preduzetnički klubovi su se takmičili u četiri kategorije i to za najbolji štand, najbolji tim, najbolji reklamni materijal, kao i za sveukupno predstavljanje na sajmu.

 

 opširnije >>> 

Obavještenje u vezi IV Nacionalnog sajma preduzeća za vježbu

utorak, 26 april 2016.

Poštovani učesnici,

Obavještavamo vas da će sala Gimnazije "Slobodan Škerović" u kojoj će biti održan IV Nacionalni sajam, biti otvorena od 7h, i da već od tada možete početi sa opremanjem štandova. Dimenzije štandova se nalaze u informacijama koje smo ranije objavili na sajtu. Svečano otvaranje predviđeno je za 10h, pa bi dobro bilo da svi štandovi budu opremljeni do tada, jer odmah nakon toga članovi žirija će početi sa ocjenjivanjem. Adresa Gimnazije "Slobodan Škerović" je Vaka Đurovića bb, škola se nalazi odmah pored stadiona fudbalskog kluba Budućnost.

Molimo vas da detaljno pročitate uputstvo o korišćenju štandova, jer se isti ne smiju oštetiti i po njima se ne smije ništa bušiti ili koristiti druge stvari za lijepljenje postera osim obostrane trake za lijepljenje.

Sva preduzeća za vježbu koja budu učestvovala moraju se prijaviti na Informativnom pultu, gdje ćdobiti informacije o broju štanda na kojem će izlagati svoje proizvode i usluge.

Servis centar preduzeća za vježbu

Dvije nagrade za preduzeća za vježbu iz Crne Gore na sajmu u Bugarskoj

četvrtak, 21 april 2016.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 14-15. aprila 2016. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo tri preduzeća za vježbu i jedan preduzetnički klub iz Crne Gore, i to: „Honey bee“ i „Watt energy“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica, „Royal cosmetics“ iz JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ – Herceg Novi, i „G-Design“ JU Građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević“ – Podgorica.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 25 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc