Informacije o obavljenim transakcijama

ponedeljak, 20 mart 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

U prilogu možete pogledati Izvještaj o realizovanim transakcijama od početka ove školske godine.

 

Izvještaj_o_realizovanim_transakcijama.xls

 opširnije >>> 

Prijava za međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Bugarskoj

petak, 27 januar 2017.

Poštovani učenici nastavnici,

Servis centar preduzeća za vježbu će ove godine organizovati učešće na međunarodnom sajmu u Plovdivu, koji će biti održan 27 i 28 aprila. S obzirom da se jedan dio preduzeća prijavio za ovaj sajam, ovom prilikom pozivamo sva zainteresovana preduzeća da se prijave do 01.02.2017.godine. Mi smo stupili u kontakt sa kolegama iz bugarskog Servis centra, jer je prijava za sajam bila do 25.01.2017.godine, tako da možete da popunite aplikaciju za učešće na ovom sajmu. Prijavu za sajam možete pronaći na sajtu www.buct.org.

Preduzeća koja budu učestvovala na sajmu u Bugarskoj, sve troškove učešća snose sami.

Preduzeća koja se budu prijavila za učešće, treba da obavijeste i nas, kako bi se dogovorili oko dalje organizacije i učešća na sajmu.

 

 

Novogodišnja čestitka

utorak, 27 decembar 2016.

Cestitka 2017

Obavještenje o izvršenim transakcijama

četvrtak, 08 decembar 2016.

Dragi učenici i nastavnici,

Obavještavamo vas da smo izvršili kontrolu izvršenih nacionalnih i međunarodnih transakcija koja su ostvarena u prethodnom periodu. Na osnovu izvještaja utvrdili smo da je veoma mali broj preduzeća za vježbu obavilo nacionalne transakcije prema drugim preduzećima, dok nije izvršena nijedna međunarodna transakcija. 

Stoga vas molimo da se u narednom periodu malo više posvetite poslovima i radu u preduzećima za vježbu i da uspostavite kontakte ne samo na nacionalnom nivou već i sa preduzećima iz drugih zemalja. Mi ćemo na kraju decembra objaviti podatke o radu svakog preduzeća za vježbu pojedinačno.

 

Koordinatori Servis centra preduzeća za vježbu

Ko je Online

Ko je na mreži: 15 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc