Dvije nagrade za PZV "Dionis" iz Budve na Međunarodnom sajmu u Plovdivu

subota, 29 april 2017.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 27-28. aprila 2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu: „La Dolce Vita“ iz JU Srednja elektro-ekonomska škola - Bijelo Polje, „Vau mjau“ iz JU Srednja mješovita škola "Mladost" - Tivat, „Dionis“ iz  JU Srednja mješovita škola "Danilo Kiš" - Budva, „Božanske kapi“,  „Watt Energy“ i „“Goldex“ iz JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija "Petar I Petrovic Njegos" iz Danilovgrada. Osim preduzeća iz srednjih stručnih i mješovitih škola i preduzetničkog kluba iz gimnazije, na sajmu su učestvovali i studenti Ekonomskog fakulteta UCG iz Podgorice.

 opširnije >>> 

VII Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u Čačku

utorak, 28 mart 2017.

U organizaciji Servisnog centra preduzeća za vježbu iz Srbije, biće organizovan VII Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u periodu od 12 - 14.maja 2017.godine u Čačku. Poziv za učešće upućen je za tri preduzeća za vježbu iz Crne Gore, koja se mogu prijaviti da učestvuju do 10. aprila 2017.godine. Prijave za učešće treba slati na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preduzeća za vježbu iz Crne Gore, koja su zainteresovana mogu se prijaviti da učestvuju na sajmu. Troškove učešća snose sami učesnici. Štandovi se ne plaćaju jer su obezbijeđeni od strane organizatora.

Informacije o obavljenim transakcijama

ponedeljak, 20 mart 2017.

Dragi učenici i nastavnici,

U prilogu možete pogledati Izvještaj o realizovanim transakcijama od početka ove školske godine.

 

Izvještaj_o_realizovanim_transakcijama.xls

 opširnije >>> 

Prijava za međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Bugarskoj

petak, 27 januar 2017.

Poštovani učenici nastavnici,

Servis centar preduzeća za vježbu će ove godine organizovati učešće na međunarodnom sajmu u Plovdivu, koji će biti održan 27 i 28 aprila. S obzirom da se jedan dio preduzeća prijavio za ovaj sajam, ovom prilikom pozivamo sva zainteresovana preduzeća da se prijave do 01.02.2017.godine. Mi smo stupili u kontakt sa kolegama iz bugarskog Servis centra, jer je prijava za sajam bila do 25.01.2017.godine, tako da možete da popunite aplikaciju za učešće na ovom sajmu. Prijavu za sajam možete pronaći na sajtu www.buct.org.

Preduzeća koja budu učestvovala na sajmu u Bugarskoj, sve troškove učešća snose sami.

Preduzeća koja se budu prijavila za učešće, treba da obavijeste i nas, kako bi se dogovorili oko dalje organizacije i učešća na sajmu.

 

 

Ko je Online

Ko je na mreži: 64 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc