Dvije nagrade za PZV "Dionis" iz Budve na Međunarodnom sajmu u Plovdivu

on 29 april 2017.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 27-28. aprila 2017. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu: „La Dolce Vita“ iz JU Srednja elektro-ekonomska škola - Bijelo Polje, „Vau mjau“ iz JU Srednja mješovita škola "Mladost" - Tivat, „Dionis“ iz  JU Srednja mješovita škola "Danilo Kiš" - Budva, „Božanske kapi“,  „Watt Energy“ i „“Goldex“ iz JU Srednja ekonomska škola „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija "Petar I Petrovic Njegos" iz Danilovgrada. Osim preduzeća iz srednjih stručnih i mješovitih škola i preduzetničkog kluba iz gimnazije, na sajmu su učestvovali i studenti Ekonomskog fakulteta UCG iz Podgorice.

Preduzeće „Dionis“ iz Budve, osvojilo je I mjesto za najbolji katalog i III mjesto za najbolji vebsajt, što je prva nagrada u ovim kategorijama za crnogorska preduzeća, među brojnim nagradama koje su preduzeća za vježbu osvajala prethodnih godina na sajmovima. Na sajmu je učestvovalo 134 preduzeća za vježbu iz pet zemalja.

Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji bio je Srđan Obradović, koordinator crnogorskog Servis centra PZV-a.

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 105 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc