Dvije nagrade za preduzeća za vježbu iz Crne Gore na sajmu u Bugarskoj

on 21 april 2016.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu, u Plovdivu je, 14-15. aprila 2016. godine, održan Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo tri preduzeća za vježbu i jedan preduzetnički klub iz Crne Gore, i to: „Honey bee“ i „Watt energy“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica, „Royal cosmetics“ iz JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“ – Herceg Novi, i „G-Design“ JU Građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević“ – Podgorica.

Preduzeće „Watt energy“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica, osvojilo je nagradu za najbolji štand u sveukupnom takmičenju, a preduzeće „G-Design“ JU Građevinsko-geodetske škole „Ing. Marko Radević“ – Podgorica, osvojilo je nagradu za najinovativnije preduzeće za vježbu na sajmu, što predstavlja veliki uspjeh crnogorskih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 115 preduzeća za vježbu iz četiri zemlje.

Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji bio je Srđan Obradović, koordinator crnogorskog Servis centra PZV-a.

 

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 88 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc