Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Bugarskoj

on 27 april 2015.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je, 23-24. aprila 2015. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 110 preduzeća za vježbu iz četiri zemlje. Svoje usluge i proizvode je predstavilo četiri preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to: „Servis&Art“ iz Škole za srednje i više stručno obrazovanje "Sergije Stanić" iz Podgorice, „Božanske kapi“, „Montecco“ i „Cicvara“ iz Srednje ekonomske škole "Mirko Vešović" iz Podgorice. Na sajmu su, zajedno sa učenicima ove dvije škole, učestvovali i učenici iz preduzetničkih klubova Gimnazije iz Kotora i Gimnazije "Petar I Petrović - Njegoš" iz Danilovgrada, učenici preduzeća za vježbu Srednje stručne škole "Ivan Uskoković" iz Podgorice i Srednje ekonomske škole iz Užica.

Učenici preduzeća za vježbu „Servis&Art“ iz Škole za srednje i više stručno obrazovanje "Sergije Stanić" iz Podgorice, osvojili su prvo mjesto u kategoriji najboljih štandova.

Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili Srđan Obradović i Sandra Brkanović, koordinatori crnogorskog Servis centra PZV-a.

 

 

 

 

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 137 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc