Obavještenje o otvaranju žiro računa

on 17 oktobar 2014.

Zahtjev za otvaranje žiro računa može se početi slati od 20.10.2014. do 31.10.2014.godine. Zahtjev mogu poslati samo ona preduzeća za vježbu koja su dobila potvrdu o registraciji.

Prilikom slanja zahtjeva preduzeća za vježbu se moraju pridržavati uputstva za otvaranje žiro računa i moraju biti strpljivi! Prilikom popunjavanja zahtjeva izbjegavajte slova č, ć, đ, š.

Dovoljno je poslati jedan zahtjev (prilikom slanja zahtjeva, samo jednom pritisnuti taster "pošalji"). Nakon toga, treba sačekati nekoliko dana da stigne potvrda. Od momenta slanja zahtjeva do izdavanja potvrde, može proći do deset dana, s obzirom na obim posla i broj zahtjeva koji svakodnevno stižu, ali to ne bi smio biti razlog za slanje desetine zahtjeva, niti za slanje zahtjeva nakon već dobijene potvrde da je račun otvoren.

Ukoliko neko PZV interesuje kakav je status zahtjeva, može se obratiti e-mejlom Servis centru, a ne da zatrpava sistem novim zahtjevima, kao što je već slučaj sa jednim preduzećem. Ukoliko ne budete poštovali proceduru, može se desiti da Servis centar PZV-a ne bude u mogućnosti da vam otvori žiro račun, čime biste bili suspendovani u daljem korišćenju softvera i sistema.

 

 

 

 

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 134 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc