Članci

Završna konferencija ECO NET projekta

Povodom završetka Projekta ECO NET, koji je u Crnoj Gori realizovala austrijska organizacija KulturKontakt u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Ministarstvom prosvjete, u periodu 2004 – 2013. godine, održana je završna konferencija 08.05.2013.godine u hotelu "Podgorica". 
Na konferenciji su bili prisutni predstavnici KulturKontakta iz Austrije, Ministarstva prosvjete, CSO, ambasade Austrije u Crnoj Gori, Privredne komore, Unije poslodavaca, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Ekonomskog fakulteta, direktori i nastavnici iz 15 srednjih stručnih i mješovitih škola kao i predstavnici servis centara preduzeća za vježbu iz Moldavije, Rumunije, Srbije, BiH, Kosova, Albanije i Austrije.
Prisutnima se u ime Ministarstva prosvjete obratio gospodin Srđan Raičević, ispred ambasade Austrije, njegova ekselencija gospodin Martin Pamer, a u ime Centra za stručno obrazovanje gospodin Duško Rajković. O realizovanim aktivnostima u okviru Projekta ECO NET govorili su direktorica KulturKontakta iz Beča, gospođa Monika Mot i šef kancelarije u Podgorici gospodin Robert Mršić. U ime Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore obratili su se njegovi koordinatori Sandra Brkanović i Srđan Obradović, savjetnici u Centru za stručno obrazovanje.

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 97 gostiju i nema prijavljenih članova

Broj posjeta: 38891

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc