Članci

Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Zagrebu

U organizaciji Obrazovne grupe Zrinski u Zagrebu je, 15.novembra 2012.godine, organizovan  Međunarodni sajam učeničkih preduzeća. Na sajmu koji je bio održan u prostorijama Obrazovne grupe Zrinski, učestvovala su preduzeća za vježbu iz Hrvatske, Finske, Italije, Mađarske, Slovenije, Austrije i Crne Gore. Svoje usluge i proizvode je predstavilo  pet preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to iz: Podgorice, Nikšića, Budve i Herceg Novog.
Učenici iz preduzeća za vježbu Rojal Cosmetics iz Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ osvojili su prvo mjesto u kategoriji najboljeg poslovanja na sajmu, a učenici iz preduzeća za vježbu Honey Bee iz Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović“, prvo mjesto za najljepši štand i prezentaciju preduzeća.
Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore i uz finansijsku podršku austrijske organizacije KulturKontakt.
Na sajmu je potpisan Sporazum o saradnji iz oblasti preduzetničkog učenja između Obrazovne grupe Zrinski i Centra za stručno obrazovanje. U ime Obrazovne grupe Zrinski sporazum je potpisao direktor škole gospodin Vitomir Tafra a u ime Centra za stručno obrazovanje, direktor CSO-a gospodin Duško Rajković.
Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili Srđan Obradović, koordinator crnogorskog servis centra PZV, Momir Dragićević, direktor Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Herceg Novog i Branislav Đukić, direktor Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović“ iz Podgorice.

<<< nazad


Ko je Online

Ko je na mreži: 125 gostiju i nema prijavljenih članova

Broj posjeta: 38891

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc