Sertifikati za studente koji su učestvovali u projektu Virtuelno preduzeće za vježbu

petak, 28 jun 2013.

U Podgorici je 26.06.2013.godine, u organizaciji Ekonomskog fakulteta održan  “Business day”, u okviru kojeg je 60 studenata 4. godine smjerova Preduzetništvo i Računovodstvo i revizija dobilo sertifikate za učešće u projektu Virtuelno preduzeće za vježbu. Sertifikate su uručili koordinatori Servis centra preduzeća za vježbu Crne Gore.

Na Ekonomskom fakultetu je tokom prethodnog semestra pokrenuto prvo virtuelno preduzeće za vježbu u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i crnogorskim Servis centrom preduzeća za vježbu u okviru kojeg su studenti naučili kako da testiraju svoje biznis ideje, prepoznaju i uoče šansu za njenom tržišnom afirmacijom, izrade i i primijene biznis plan kroz „svoje” preduzeće.

Obavještenje

utorak, 04 jun 2013.

Poštovani učenici i nastavnici,

S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 05.06.2013. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.                           

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.                

 

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

Regionalni sastanak Servis Centara PZV

sreda, 15 maj 2013.

Regionalni sastanak SCU Podgorici je 7-9.10.2013.god., u organizaciji KulturKontakta iz Austrije i Servis Centra PZV-a iz Crne Gore, održan regionalni sastanak Servis Centara iz Austrije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Moldavije, Kosova, Rumunije, Srbije i Crne Gore. S obzirom da je ECO NET projekat...

 opširnije >>> 

Završna konferencija ECO NET projekta

ponedeljak, 13 maj 2013.

Zavrsna konferencija ECO NETPovodom završetka Projekta ECO NET, koji je u Crnoj Gori realizovala austrijska organizacija KulturKontakt u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i Ministarstvom prosvjete, u periodu 2004 – 2013. godine, održana je završna konferencija 08.05.2013.godine u hotelu "Podgorica"...

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 78 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc