Uslov za otvaranje žiro računa

ponedeljak, 21 oktobar 2013.

Obavještavamo preduzeća za vježbu da bi mogli da dobiju žiro račun neophodno je da nam pošalju svoj biznis plan. Biznis plan treba uraditi u skladu sa strukturom koja je se nalazi u priručniku za učenike. Biznis plan treba poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 05.11.2013.godine.

Obavještenje o otvaranju žiro računa

utorak, 15 oktobar 2013.

Obavještavamo preduzeća za vježbu koja su obavila proces registracije da do kraja ovog mjeseca popune zahtjev za otvaranje žiro računa. Zahtjev za otvaranje žiro računa se popunjava elektronskim putem, prema uputstvu koje se nalazi na sajtu. Uputstvo o korišćenju bankarskog softvera biće uskoro postavljeno na našem sajtu.

Registracija PZV-a

ponedeljak, 02 septembar 2013.

Registracija preduzeće za vježbu počinje 15.09.2013. i trajaće do 15.10.2013.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Srećan početak!

ponedeljak, 02 septembar 2013.

Dragi učenici i nastavnici,

Želimo vam srećan početak rada u Preduzećima za vježbu i nadamo se da ćete radom u njima steći praktična znanja i vještine iz preduzetništva, što će vam omogućiti da budete preduzetnički orjentisani i inovativniji u privatnom i poslovnom životu.

Vaš Servis centar preduzeća za vježbu

Ko je Online

Ko je na mreži: 110 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc