Obavještenje o otvaranju žiro računa

utorak, 15 oktobar 2013.

Obavještavamo preduzeća za vježbu koja su obavila proces registracije da do kraja ovog mjeseca popune zahtjev za otvaranje žiro računa. Zahtjev za otvaranje žiro računa se popunjava elektronskim putem, prema uputstvu koje se nalazi na sajtu. Uputstvo o korišćenju bankarskog softvera biće uskoro postavljeno na našem sajtu.

Registracija PZV-a

ponedeljak, 02 septembar 2013.

Registracija preduzeće za vježbu počinje 15.09.2013. i trajaće do 15.10.2013.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Srećan početak!

ponedeljak, 02 septembar 2013.

Dragi učenici i nastavnici,

Želimo vam srećan početak rada u Preduzećima za vježbu i nadamo se da ćete radom u njima steći praktična znanja i vještine iz preduzetništva, što će vam omogućiti da budete preduzetnički orjentisani i inovativniji u privatnom i poslovnom životu.

Vaš Servis centar preduzeća za vježbu

Sertifikati za studente koji su učestvovali u projektu Virtuelno preduzeće za vježbu

petak, 28 jun 2013.

U Podgorici je 26.06.2013.godine, u organizaciji Ekonomskog fakulteta održan  “Business day”, u okviru kojeg je 60 studenata 4. godine smjerova Preduzetništvo i Računovodstvo i revizija dobilo sertifikate za učešće u projektu Virtuelno preduzeće za vježbu. Sertifikate su uručili koordinatori Servis centra preduzeća za vježbu Crne Gore.

Na Ekonomskom fakultetu je tokom prethodnog semestra pokrenuto prvo virtuelno preduzeće za vježbu u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje i crnogorskim Servis centrom preduzeća za vježbu u okviru kojeg su studenti naučili kako da testiraju svoje biznis ideje, prepoznaju i uoče šansu za njenom tržišnom afirmacijom, izrade i i primijene biznis plan kroz „svoje” preduzeće.

Ko je Online

Ko je na mreži: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc