Nacionalni i međunarodni sajmovi PZV-a

ponedeljak, 11 novembar 2013.

Poštovani učenici i nastavnici,

Servis Centar planira da u martu ili aprilu naredne godine organizuje nacionalni sajam PZV-a na kojem bi učestvovala sva preduzeća iz Crne Gore.  O detaljima učešća obavijestićemo vas u narednom periodu. Kad je u pitanju učešće na međunarodnim sajmovima, dobili smo poziv iz Bugarske i Slovenije. S obzirom da je sajam u Bugarskoj krajem aprila, onda bi učešće na njemu više odgovaralo zbog održavanja nacionalnog sajma. Sva preduzeća za vježbu koja su zainteresovana za učešće na međunarodnom sajmu u Bugarskoj moraju nas obavijestiti do 15.12.2013.godine, kako bi na vrijeme prijavili učešće. Troškove učešća na međunarodnom sajmu snose sami učesnici.

Nagrada za najbolje biznis planove

ponedeljak, 11 novembar 2013.

Poštovani učenici i nastavnici,

Posljednih 15 dana pregledali smo biznis planove vaših preduzeća koje ste nam poslali i odlučili da najbolje nagradimo direktnim učešćem na nacionalnom takmičenju koje ćemo organizovati sljedeće godine. Odabrali smo četiri biznis plana čija su preduzeća ispoštovala rok za slanje i čija je sadržina bila najkvalitenija i usklađena sa strukturom koja je predviđena priručnikom. Najbolje biznis planove uradila su sljedeća preduzeća za vježbu:

- Sea of pleasure, Srednja Ekonomsko - ugostiteljska škola, Bar

- Studio sport Popaj, Srednja Ekonomsko - ugostiteljska škola, Bar

- Goldex, Srednja Ekonomska škola  "Mirko Vešović", Podgorica

- Domaćin, Srednja mješovita škola "Braća Selić", Kolašin

 

 opširnije >>> 

Bankarski softver

utorak, 29 oktobar 2013.

Obavještavaju se sva preduzeća za vježbu da na ovom linku mogu pronaći uputstvo za korišćenje bankarskog softvera, koje je Servis centar PZV-a dobio iz Austrije: SOE-Netbanking_user_manual.docx 

Uputstvo je na engleskom jeziku, praćeno je slikama i primjerom iz druge zemlje. Nakon što uđete na sajt Servis centra PZV Crne Gore, treba kliknuti na stavku menija Centralna banka i nakon toga ukucati user ID i password koji ćete dobiti u potvrdi o otvaranju žiro računa. Naziv crnogorske banke je BTFM Bank.

Uslov za otvaranje žiro računa

ponedeljak, 21 oktobar 2013.

Obavještavamo preduzeća za vježbu da bi mogli da dobiju žiro račun neophodno je da nam pošalju svoj biznis plan. Biznis plan treba uraditi u skladu sa strukturom koja je se nalazi u priručniku za učenike. Biznis plan treba poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 05.11.2013.godine.

Ko je Online

Ko je na mreži: 19 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc