Poziv američke ambasade na takmičenje za najbolji biznis plan

četvrtak, 06 februar 2014.

Obavještavamo sve zainteresovane učenike i nastavnike, da je američka ambasada u Podgorici, javno pozvala potencijalne takmičare uzrasta od 18 do 25 godina, da učestvuju na takmičenju za najbolji biznis plan, koji treba da se pošalje do  28. februara 2014. godine u 11:59h. Biznis plan treba poslati na e-mail adresu američke ambasade  u Podgorici Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , sa naznakom “The Ron Brown Apprentice Program” u naslovu (subject-u) e-maila. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu ambasade, na linku:

http://podgorica.usembassy.gov/mobile//2014_ron_brown_apprentice_program.html

Novogodišnja čestitka

ponedeljak, 23 decembar 2013.

Izabran najbolji slogan

ponedeljak, 16 decembar 2013.

Dragi učenici,

Servis Centar PZV-a je na osnovu pristiglih prijedloga za najbolji slogan nacionalnog sajma koji će biti održan naredne godine,  izabrao prijedlog PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića koji glasi "VELIKI BIZNIS MALIH MAJSTORA". Predstavnici ovog preduzeća učestvovaće na nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će biti organizovano naredne godine a dva predstavnika i u zimskoj školi preduzetništva, koja će takođe biti organizovana početkom naredne godine.

Servis Centar ovom prilikom upućuje čestitke učenicima PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića.

Osmisli slogan – osvoji nagradu!

ponedeljak, 25 novembar 2013.

Dragi učenici,

S obzirom da Servis centar PZV-a, planira da organizuje Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u toku 2014. godine, ovom prilikom raspisujemo konkurs za slogan sajma.

Preduzeće za vježbu koje bude osmislilo najbolji slogan, biće nagrađeno direktnim učešćem na Nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će se organizovati u saradnji Centra za stručno obrazovanje i Ekonomskog fakulteta iz Podgorice.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 49 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc