Novogodišnja čestitka

ponedeljak, 23 decembar 2013.

Izabran najbolji slogan

ponedeljak, 16 decembar 2013.

Dragi učenici,

Servis Centar PZV-a je na osnovu pristiglih prijedloga za najbolji slogan nacionalnog sajma koji će biti održan naredne godine,  izabrao prijedlog PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića koji glasi "VELIKI BIZNIS MALIH MAJSTORA". Predstavnici ovog preduzeća učestvovaće na nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će biti organizovano naredne godine a dva predstavnika i u zimskoj školi preduzetništva, koja će takođe biti organizovana početkom naredne godine.

Servis Centar ovom prilikom upućuje čestitke učenicima PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića.

Osmisli slogan – osvoji nagradu!

ponedeljak, 25 novembar 2013.

Dragi učenici,

S obzirom da Servis centar PZV-a, planira da organizuje Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u toku 2014. godine, ovom prilikom raspisujemo konkurs za slogan sajma.

Preduzeće za vježbu koje bude osmislilo najbolji slogan, biće nagrađeno direktnim učešćem na Nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će se organizovati u saradnji Centra za stručno obrazovanje i Ekonomskog fakulteta iz Podgorice.

 opširnije >>> 

Važno obavještenje!

petak, 15 novembar 2013.

Obavještavaju se sva preduzeća za vježbu da se moraju pridržavati uputstva prilikom slanja zahtjeva za otvaranje žiro računa i da moraju biti strpljivi!

Dovoljno je poslati jedan zahtjev (prilikom slanja zahtjeva, samo jednom pritisnuti taster "pošalji", nakon čega sistem napiše da li je zahtjev uspješno poslat). Nakon toga, treba sačekati nekoliko dana da stigne potvrda. Od momenta slanja zahtjeva do izdavanja potvrde, može proći do deset dana, s obzirom na obim posla i broj zahtjeva koji svakodnevno stižu, ali to ne bi smio biti razlog za slanje desetine zahtjeva, niti za slanje zahtjeva nakon već dobijene potvrde da je račun otvoren.

Ukoliko neko PZV interesuje kakav je status zahtjeva, može se obratiti e-mejlom Servis centru, a ne da zatrpava sistem novim zahtjevima. Ukoliko ne budete poštovali proceduru, može se desiti da Servis centar PZV-a ne bude u mogućnosti da vam otvori žiro račun, čime biste bili suspendovani u daljem korišćenju softvera i sistema.

Ko je Online

Ko je na mreži: 14 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc