Osmisli slogan – osvoji nagradu!

ponedeljak, 25 novembar 2013.

Dragi učenici,

S obzirom da Servis centar PZV-a, planira da organizuje Nacionalni sajam preduzeća za vježbu u toku 2014. godine, ovom prilikom raspisujemo konkurs za slogan sajma.

Preduzeće za vježbu koje bude osmislilo najbolji slogan, biće nagrađeno direktnim učešćem na Nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će se organizovati u saradnji Centra za stručno obrazovanje i Ekonomskog fakulteta iz Podgorice.

 opširnije >>> 

Važno obavještenje!

petak, 15 novembar 2013.

Obavještavaju se sva preduzeća za vježbu da se moraju pridržavati uputstva prilikom slanja zahtjeva za otvaranje žiro računa i da moraju biti strpljivi!

Dovoljno je poslati jedan zahtjev (prilikom slanja zahtjeva, samo jednom pritisnuti taster "pošalji", nakon čega sistem napiše da li je zahtjev uspješno poslat). Nakon toga, treba sačekati nekoliko dana da stigne potvrda. Od momenta slanja zahtjeva do izdavanja potvrde, može proći do deset dana, s obzirom na obim posla i broj zahtjeva koji svakodnevno stižu, ali to ne bi smio biti razlog za slanje desetine zahtjeva, niti za slanje zahtjeva nakon već dobijene potvrde da je račun otvoren.

Ukoliko neko PZV interesuje kakav je status zahtjeva, može se obratiti e-mejlom Servis centru, a ne da zatrpava sistem novim zahtjevima. Ukoliko ne budete poštovali proceduru, može se desiti da Servis centar PZV-a ne bude u mogućnosti da vam otvori žiro račun, čime biste bili suspendovani u daljem korišćenju softvera i sistema.

Nacionalni i međunarodni sajmovi PZV-a

ponedeljak, 11 novembar 2013.

Poštovani učenici i nastavnici,

Servis Centar planira da u martu ili aprilu naredne godine organizuje nacionalni sajam PZV-a na kojem bi učestvovala sva preduzeća iz Crne Gore.  O detaljima učešća obavijestićemo vas u narednom periodu. Kad je u pitanju učešće na međunarodnim sajmovima, dobili smo poziv iz Bugarske i Slovenije. S obzirom da je sajam u Bugarskoj krajem aprila, onda bi učešće na njemu više odgovaralo zbog održavanja nacionalnog sajma. Sva preduzeća za vježbu koja su zainteresovana za učešće na međunarodnom sajmu u Bugarskoj moraju nas obavijestiti do 15.12.2013.godine, kako bi na vrijeme prijavili učešće. Troškove učešća na međunarodnom sajmu snose sami učesnici.

Nagrada za najbolje biznis planove

ponedeljak, 11 novembar 2013.

Poštovani učenici i nastavnici,

Posljednih 15 dana pregledali smo biznis planove vaših preduzeća koje ste nam poslali i odlučili da najbolje nagradimo direktnim učešćem na nacionalnom takmičenju koje ćemo organizovati sljedeće godine. Odabrali smo četiri biznis plana čija su preduzeća ispoštovala rok za slanje i čija je sadržina bila najkvalitenija i usklađena sa strukturom koja je predviđena priručnikom. Najbolje biznis planove uradila su sljedeća preduzeća za vježbu:

- Sea of pleasure, Srednja Ekonomsko - ugostiteljska škola, Bar

- Studio sport Popaj, Srednja Ekonomsko - ugostiteljska škola, Bar

- Goldex, Srednja Ekonomska škola  "Mirko Vešović", Podgorica

- Domaćin, Srednja mješovita škola "Braća Selić", Kolašin

 

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 34 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc