Obavještenje o predstavljanju preduzeća za vježbu na Nacionalnom sajmu

petak, 14 mart 2014.

Obavještavamo sva preduzeća za vježbu koja će učestvovati na nacionalnom sajmu, da će u sali u kojoj se bude održavao sajam biti postavljen računar, projektor i platno, tako da svako preduzeće koje ima video ili Power Point prezentaciju moći da je pusti u toku trajanja sajma. Potrebno je da prezentaciju donesete snimljenu na CD-u ili na fleš memoriji.

Adresa JU Gimanzija u Kotoru gdje će biti održan III Nacionalni sajam je Dobrota b.b.

Agenda i pravila ponašanja na III Nacionalnom sajmu

ponedeljak, 10 mart 2014.

U prilogu možete pronaći agendu III Nacionalnog sajma preduzeća za vježbu u Kotoru, kao i pravila ponašanja i dimenzije školske klupe, koja će se koristiti kao štand.

PRAVILA_IZLAGANJA_I_PONAŠANJA_NA_SAJMU.doc

 opširnije >>> 

Najava: III Nacionalni sajam preduzeća za vježbu

ponedeljak, 17 februar 2014.

Servis centar preduzeća za vježbu planira da organizuje III Nacionalni sajam PZV-a, 22.marta 2014.godine  u prostorijama JU Gimnazija u Kotoru, pod sloganom "Veliki biznis malih majstora". Stoga pozivamo sva preduzeća za vježbu iz Crne Gore da učestvuju na nacionalnom sajmu.

 

 opširnije >>> 

Poziv američke ambasade na takmičenje za najbolji biznis plan

četvrtak, 06 februar 2014.

Obavještavamo sve zainteresovane učenike i nastavnike, da je američka ambasada u Podgorici, javno pozvala potencijalne takmičare uzrasta od 18 do 25 godina, da učestvuju na takmičenju za najbolji biznis plan, koji treba da se pošalje do  28. februara 2014. godine u 11:59h. Biznis plan treba poslati na e-mail adresu američke ambasade  u Podgorici Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , sa naznakom “The Ron Brown Apprentice Program” u naslovu (subject-u) e-maila. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu ambasade, na linku:

http://podgorica.usembassy.gov/mobile//2014_ron_brown_apprentice_program.html

Ko je Online

Ko je na mreži: 47 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc