Najava: III Nacionalni sajam preduzeća za vježbu

ponedeljak, 17 februar 2014.

Servis centar preduzeća za vježbu planira da organizuje III Nacionalni sajam PZV-a, 22.marta 2014.godine  u prostorijama JU Gimnazija u Kotoru, pod sloganom "Veliki biznis malih majstora". Stoga pozivamo sva preduzeća za vježbu iz Crne Gore da učestvuju na nacionalnom sajmu.

 

 opširnije >>> 

Poziv američke ambasade na takmičenje za najbolji biznis plan

četvrtak, 06 februar 2014.

Obavještavamo sve zainteresovane učenike i nastavnike, da je američka ambasada u Podgorici, javno pozvala potencijalne takmičare uzrasta od 18 do 25 godina, da učestvuju na takmičenju za najbolji biznis plan, koji treba da se pošalje do  28. februara 2014. godine u 11:59h. Biznis plan treba poslati na e-mail adresu američke ambasade  u Podgorici Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , sa naznakom “The Ron Brown Apprentice Program” u naslovu (subject-u) e-maila. Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu ambasade, na linku:

http://podgorica.usembassy.gov/mobile//2014_ron_brown_apprentice_program.html

Novogodišnja čestitka

ponedeljak, 23 decembar 2013.

Izabran najbolji slogan

ponedeljak, 16 decembar 2013.

Dragi učenici,

Servis Centar PZV-a je na osnovu pristiglih prijedloga za najbolji slogan nacionalnog sajma koji će biti održan naredne godine,  izabrao prijedlog PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića koji glasi "VELIKI BIZNIS MALIH MAJSTORA". Predstavnici ovog preduzeća učestvovaće na nacionalnom takmičenju za najbolji biznis plan, koje će biti organizovano naredne godine a dva predstavnika i u zimskoj školi preduzetništva, koja će takođe biti organizovana početkom naredne godine.

Servis Centar ovom prilikom upućuje čestitke učenicima PZV-a Dječiji snovi iz Nikšića.

Ko je Online

Ko je na mreži: 52 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc