Održan međunarodni sajam PZV-a u Plovdivu

petak, 02 maj 2014.

sajam u plovdivuU organizaciji Ministarstva prosvjete i nauke Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je, 24-25.novembra 2013.godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 130 preduzeća za vježbu iz četiri  zemlje. Svoje usluge i proizvode je predstavilo šest preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to iz: Podgorice, Kotora i Bara. Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili Srđan Obradović i Sandra Brkanović, koordinatori crnogorskog Servis centra PZV-a.

Najava: Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Plovdivu

ponedeljak, 07 april 2014.

U organizaciji Ministarstva prosvjete i obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu će 24 – 25.aprila 2014.godine biti održan XVII Međunarodni sajam preduzeća za vježbu. Na ovogodišnjem sajmu u organizaciji crnogorskog Servis centra PZV-a, učestvovaće preduzeća za vježbu iz Podgorice, Bara i Kotora.

 opširnije >>> 

Održano Prvo nacionalno takmičenje za najbolji biznis plan

ponedeljak, 07 april 2014.

U organizaciji Centra za stručno obrazovanje, Ekonomskog fakulteta iz Podgorice i Ministarstva prosvjete i pod pokroviteljstvom Projekta MNE/011 i Mikrokreditne finansijske institucije „Alter Modus“, 5. aprila 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, organizovano je Prvo nacionalno takmičenje za najbolji biznis plan za učenike i studente.

 opširnije >>> 

Ljetnji kamp u Njemačkoj

ponedeljak, 24 mart 2014.

Organizacija Svetionik  u saradnji sa njemačkom organizacijom Campus 15, organizuje tronedeljnji ljetnji kamp  od 04. do 23. avgusta u Konigswinteru u blizini grada Bonn u Njemačkoj.

Poziv za ljetnji kamp važi za sve srednjoškolace uzrasta od 15 do 17 godina. Apliciranje je moguće do 31.marta, a selekcioni rezultati će biti objavljeni oko 25.aprila. Aplikaciju i detalje o kampu se nalaze u prilogu (više detalja na www.campus15.org)

application_form_SC_2014.pdf

information_SC_2014.pdf

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 71 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc