Ljetnji kamp u Njemačkoj

ponedeljak, 24 mart 2014.

Organizacija Svetionik  u saradnji sa njemačkom organizacijom Campus 15, organizuje tronedeljnji ljetnji kamp  od 04. do 23. avgusta u Konigswinteru u blizini grada Bonn u Njemačkoj.

Poziv za ljetnji kamp važi za sve srednjoškolace uzrasta od 15 do 17 godina. Apliciranje je moguće do 31.marta, a selekcioni rezultati će biti objavljeni oko 25.aprila. Aplikaciju i detalje o kampu se nalaze u prilogu (više detalja na www.campus15.org)

application_form_SC_2014.pdf

information_SC_2014.pdf

 opširnije >>> 

Održan III Nacionalni sajam PZV-a

ponedeljak, 24 mart 2014.

DSC03715U organizaciji Centra za stručno obrazovanje, Ministarstva prosvjete i Gimnazija iz Kotora, 22.03.2014.godine, u prostorijama JU Gimnazija u Kotoru, organizovan je III Nacionalni sajam školskih preduzeća za vježbu.

 opširnije >>> 

Obavještenje o predstavljanju preduzeća za vježbu na Nacionalnom sajmu

petak, 14 mart 2014.

Obavještavamo sva preduzeća za vježbu koja će učestvovati na nacionalnom sajmu, da će u sali u kojoj se bude održavao sajam biti postavljen računar, projektor i platno, tako da svako preduzeće koje ima video ili Power Point prezentaciju moći da je pusti u toku trajanja sajma. Potrebno je da prezentaciju donesete snimljenu na CD-u ili na fleš memoriji.

Adresa JU Gimanzija u Kotoru gdje će biti održan III Nacionalni sajam je Dobrota b.b.

Agenda i pravila ponašanja na III Nacionalnom sajmu

ponedeljak, 10 mart 2014.

U prilogu možete pronaći agendu III Nacionalnog sajma preduzeća za vježbu u Kotoru, kao i pravila ponašanja i dimenzije školske klupe, koja će se koristiti kao štand.

PRAVILA_IZLAGANJA_I_PONAŠANJA_NA_SAJMU.doc

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 58 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc