Obavještenje o otvaranju žiro računa

petak, 17 oktobar 2014.

Zahtjev za otvaranje žiro računa može se početi slati od 20.10.2014. do 31.10.2014.godine. Zahtjev mogu poslati samo ona preduzeća za vježbu koja su dobila potvrdu o registraciji.

Prilikom slanja zahtjeva preduzeća za vježbu se moraju pridržavati uputstva za otvaranje žiro računa i moraju biti strpljivi! Prilikom popunjavanja zahtjeva izbjegavajte...

 opširnije >>> 

Međunarodni sajmovi PZV-a u 2015.godini

ponedeljak, 13 oktobar 2014.

U nastavku možete vidjeti koje zemlje organizuju međunarodne sajmove u 2015.godini. Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od sajmova, možete se obratiti Servis centru PZV-a, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim.

 

 opširnije >>> 

Registracija preduzeća za vježbu

sreda, 10 septembar 2014.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2014. i trajaće do 20.10.2014.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

 opširnije >>> 

Obavještenje

ponedeljak, 02 jun 2014.

Poštovani učenici i nastavnici,
S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 06.06.2014. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

 

Ko je Online

Ko je na mreži: 73 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc