Međunarodni sajmovi PZV-a u 2015.godini

ponedeljak, 13 oktobar 2014.

U nastavku možete vidjeti koje zemlje organizuju međunarodne sajmove u 2015.godini. Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od sajmova, možete se obratiti Servis centru PZV-a, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim.

 

 opširnije >>> 

Registracija preduzeća za vježbu

sreda, 10 septembar 2014.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2014. i trajaće do 20.10.2014.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

 opširnije >>> 

Obavještenje

ponedeljak, 02 jun 2014.

Poštovani učenici i nastavnici,
S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 06.06.2014. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

 

Održan međunarodni sajam PZV-a u Plovdivu

petak, 02 maj 2014.

sajam u plovdivuU organizaciji Ministarstva prosvjete i nauke Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je, 24-25.novembra 2013.godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 130 preduzeća za vježbu iz četiri  zemlje. Svoje usluge i proizvode je predstavilo šest preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to iz: Podgorice, Kotora i Bara. Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili Srđan Obradović i Sandra Brkanović, koordinatori crnogorskog Servis centra PZV-a.

Ko je Online

Ko je na mreži: 26 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc