Obavještenje

ponedeljak, 02 jun 2014.

Poštovani učenici i nastavnici,
S obzirom da se bliži kraj školske godine, obavještavamo vas da su preduzeća za vježbu obavezna da do 06.06.2014. godine izmire sve svoje obaveze i svedu rezulate svog poslovanja za ovu školsku godinu.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su ove školske godine učestvovali u radu preduzeća za vježbu i da vam poželimo puno sreće u daljem radu i životu.

Srdačan pozdrav od koordinatora Servis Centra PZV-a Crne Gore

 

Održan međunarodni sajam PZV-a u Plovdivu

petak, 02 maj 2014.

sajam u plovdivuU organizaciji Ministarstva prosvjete i nauke Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu  je, 24-25.novembra 2013.godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 130 preduzeća za vježbu iz četiri  zemlje. Svoje usluge i proizvode je predstavilo šest preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to iz: Podgorice, Kotora i Bara. Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore. Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili Srđan Obradović i Sandra Brkanović, koordinatori crnogorskog Servis centra PZV-a.

Najava: Međunarodni sajam preduzeća za vježbu u Plovdivu

ponedeljak, 07 april 2014.

U organizaciji Ministarstva prosvjete i obrazovanja Bugarske i bugarskog Servis centra PZV-a, u Plovdivu će 24 – 25.aprila 2014.godine biti održan XVII Međunarodni sajam preduzeća za vježbu. Na ovogodišnjem sajmu u organizaciji crnogorskog Servis centra PZV-a, učestvovaće preduzeća za vježbu iz Podgorice, Bara i Kotora.

 opširnije >>> 

Održano Prvo nacionalno takmičenje za najbolji biznis plan

ponedeljak, 07 april 2014.

U organizaciji Centra za stručno obrazovanje, Ekonomskog fakulteta iz Podgorice i Ministarstva prosvjete i pod pokroviteljstvom Projekta MNE/011 i Mikrokreditne finansijske institucije „Alter Modus“, 5. aprila 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, organizovano je Prvo nacionalno takmičenje za najbolji biznis plan za učenike i studente.

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 59 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc