Otvaranje žiro računa za preduzeća za vježbu u školskoj 2018/19

četvrtak, 18 oktobar 2018.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da podnesete od 22.10.2018. godine. Uputstvo za popunjavanje zahtjeva se nalazi na našem sajtu. U narednom periodu ćemo vas obavijestiti o tome da li će se koristiti postojeći bankarski softver ili novi, koji treba da dobijemo od EUROPEN - a.

Obavještenje za preduzeća koja nisu završila proces registracije

ponedeljak, 15 oktobar 2018.

Dragi učenici i nastavnici,

S obzirom da je do 15.10. 2018.godine, bio rok za registraciju preduzeća za vježbu, molimo ona preduzeća koja nisu obavila registraciju da to urade do 19.10.2018.godine. Takođe, preduzeća koja su popunila prijavu a nisu aktivirala link koji se dobije mejlom nakon popunjavanje prijave, da isti aktiviraju kako bi mi mogli da sprovedemo registraciju.

 

Registracija preduzeća za vježbu za školsku 2018/2019.god.

sreda, 05 septembar 2018.

Dragi učenici i nastavnici,

Registracija preduzeća za vježbu počinje 25.09.2018. i trajaće do 15.10.2018.godine! Uputstvo za proces online registracije PZV-a se nalazi na našem sajtu. Sva preduzeća za vježbu se iznova registruju, neće se primjenjivati produžetak registracije.

Molimo vas da i ove školske godine zadržite isti naziv preduzeća za vježbu koji ste koristili prethodnih godina, jer samo u tom slučaju bićemo u mogućnosti da otvorimo žiro račune. Djelatnost možete mijenjati u skladu sa interesovanjima učenika.  

Želimo vam srećan početak i puno uspjeha u radu!

Osvojene tri nagrade na međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Bugarskoj

ponedeljak, 30 april 2018.

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Bugarske, bugarskog Servis centra preduzeća za vježbu i Međunarodne organizacije EUROPEN, u Plovdivu je, 26-27. aprila 2018. godine, održan XXI Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Svoje usluge i proizvode na sajmu su predstavila preduzeća za vježbu iz: JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole - Bar, JU Srednje mješovite škole "Mladost" - Tivat, JU SEŠ „Mirko Vešović“ - Podgorica i preduzetnički klubovi iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad i JU Gimnazija „Slobodan Škerovič“ - Podgorica. Na sajmu se predstavilo 121 preduzeće za vježbu iz šest zemalja.

Preduzetnički klub „Monteštrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ iz Danilovgrada, osvojio je dvije nagrade, i to za „Najaktivnije učešće na sajmu“ koju je dodijelio bugarski Servis centar i „Najkreativnije predstavljanje proizvoda na francuskom jeziku“ koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.

Preduzeće za vježbu „Božanske kapi “ iz Podgorice i preduzetnički klub iz JU Gimnazije „Slobodan Škerovič“ – iz Podgorice, predstavili su se na sajmu na zajedničkom štandu i osvojili su nagradu za „Najbolju prezentaciju na francuskom jeziku“, koju je dodijelila francuska organizacija „Francophonia“.  

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 35 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc