Takmičenje učenika Balkan Youth Forum - uživo

on 15 February 2024.

Pratite uživo takmičenje učenika Balkan Youth Forum koje se održava danas, 15.februara 2024.godine od 11h u Sarajevu! Može se pratiti uživo preko stranice organizatora događaja Centar za promociju civilnog društva CPDC https://www.facebook.com/civilnodrustvoBiH, i preko Zoom linka https://us02web.zoom.us/j/86453033429?pwd=Z2F4bGxWb0xIeG5LMkJ3eEhKNE11Zz09

Multinacionalni timovi učenika iz preduzeća za vježbu danas će na ovom jedinstvenom takmičenju dobiti zadatke, a zatim pripremati prezentacije i iskazati svoje profesionalne, ali i meke vještine koje stiču tokom rada u preduzećima za vježbu. Naši predstavnici su Balša Šišević i Vesko Maraš, učenici JU SMS Golubovci. Takmičari će prezentovati svoje radove od 14:30h!

Dok učenici pripremaju svoje prezentacije, poslušajte panel diskusije od 12:30 – 14:30h, tokom kojih će se razgovarati o novim zahtjevima preduzeća za vježbu i boljoj saradnji u okviru nacionalnih i globalne mreže na Zapadnom Balkanu. Učesnici i moderator panel diskusije su predstavnici partnera projekta BRIDGE: PEN World Wide – Internacionalna mreža preduzeća za vježbu, Njemačka, BUCT - Bulgarian Centre of Training Firms, Ministarstvo obrazovanja i nauke, Bugarska, CPDC – Centar za promociju civilnog društva, Bosna i Hercegovina, CSO – Centar za stručno obrazovanje, Crna Gora, ESC – Ekonomska škola Čačak, Srbija, MESTI – Ministarstvo obrazovanja, nauke, tehnologije i inovacija, Kosovo.

Događaj je dio projekta BRIDGE — ERASMUS-EDU-2022-CB-VET.

<<< back


Who is Online

We have 2 guests and no members online

Login

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc